Mail ons!
Organisatie-brede Flex Ontwikkeling2016-12-06T16:55:36+00:00

Organisatie-brede Flex Ontwikkeling

Na het doorlopen van de voorgaande stappen is de Flex Ontwikkeling in gang gezet. Zodat de zorgorganisatie steeds kan blijven meebewegen met veranderingen. Dan is weliswaar een  mijlpaal, maar zeker niet een eindpunt bereikt. Het betekent dat je als organisatie vanaf dat moment kunt meegroeien of krimpen waar nodig en beter kunt inspelen op de ontwikkelingen in de markt, die zich ongetwijfeld zullen blijven aandienen.

De  medewerkertevredenheid en een laagdrempelige flexpool maken je als organisatie bovendien ook een aantrekkelijk werkgever. De uitgekiend opgebouwde flexpool is een carrière-portaal, waar elke potentiele medewerker kan instromen, met de vrijheid om te kiezen waar hij wil werken en wanneer. En vanzelfsprekend is de stap naar doorstromen dan snel gezet en ontstaat er een interactief mobiliteitscentrum, waar elke medewerker zijn eigen kansen kan vinden en successen kan boeken.

Kortom, Flex Ontwikkeling brengt de organisatie in beweging, en we helpen u graag die beweging te stroomlijnen. Tegelijkertijd blijft het allerbelangrijkst gewaarborgd: de continuïteit en kwaliteit van de zorg. Wij durven zelfs te stellen dat we kunnen bijdragen aan een betere zorgkwaliteit. Immers, als je met plezier werkt, in een fijne werkomgeving, dan komt dat als eerste de cliënt ten goede!

doelbepaling-klein-grijs doelembedding-klein-grijs doelgericht-samen-op-weg-klein-grijs geintegreerd-plannen-klein-grijs organisatie-brede-flexontwikkeling-klein-grijs